Over ons

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-13 om 12.35.29_3c064f00

Benutten van Onbenutte Kansen.

Be Ok is een gedreven organisatie die zich vol overgave inzet voor het ontsluiten van kansen voor jongeren. Onze missie is jongeren te inspireren om het volledige potentieel in henzelf te ontdekken en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving waarin zij leven. Met toewijding en enthousiasme streven we naar positieve verandering in het leven van jongeren, en we ondersteunen hen op hun reis naar volwassenheid op drie essentiële manieren:

1. Het Verbeteren van Gezondheid en Welzijn:

Bij Be Ok geloven we dat een gezonde en gebalanceerde levensstijl de basis vormt voor persoonlijke groei. We zetten ons in om de gezondheid en het welzijn van jongeren te verbeteren door middel van educatieve programma's, workshops en ondersteuning. Onze initiatieven richten zich op het aanmoedigen van gezonde keuzes en het bieden van tools die jongeren helpen bij het bevorderen van hun fysieke en mentale welzijn.

2. Het Voorbereiden van Jongeren op Onderwijs en Werk:

Wij geloven dat toegang tot kwalitatief onderwijs en passende werkgelegenheid cruciaal zijn voor de toekomst van jongeren. Be Ok streeft ernaar jongeren voor te bereiden op onderwijs en werk door hen te voorzien van vaardigheden, begeleiding en kansen. Onze programma's richten zich op het ontwikkelen van leiderschap, communicatie, en vakspecifieke competenties om jongeren te empoweren en hen te helpen bij het navigeren door het onderwijs- en arbeidslandschap.

3. Het Betrekken van Jongeren in Positieve Maatschappelijke Betrokkenheid:

Een betrokken samenleving gedijt op actieve deelname van haar jongeren. Be Ok moedigt jongeren aan om positief betrokken te zijn bij de maatschappij door middel van vrijwilligerswerk, gemeenschapsprojecten en bewustwordingsinitiatieven. Wij geloven dat deze betrokkenheid niet alleen de gemeenschap versterkt, maar ook het zelfbewustzijn en het gevoel van verantwoordelijkheid van jongeren vergroot.

Samengevat is Be Ok toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin jongeren gedijen, groeien en zich ontwikkelen tot veerkrachtige individuen die in staat zijn om positieve veranderingen in hun leven en de samenleving te bewerkstelligen.