Training & coaching

Coaching
Samen met de deelnemer stippelen wij een duidelijk proces uit waarin de deelnemer zijn persoonlijke doel helder voor ogen kan krijgen en zich hiermee kan vereenzelvigen. De begeleiding zal bestaan uit een gestructureerd en interactief proces, waarbij de deelnemer heel bewust bezig is met persoonlijke groei. Denk daarbij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en het doorbreken van gedragspatronen die verdere ontwikkeling in de weg staan.

Hoe werkt coaching?
Tijdens de intake formuleren we gezamenlijk een duidelijke coachingsvraag. tijdens individuele gesprekken gaan we aan de slag met het bereiken van jouw persoonlijke doel.

Voor wie is coaching?
Coaching is bedoeld voor jongeren en professionals die met jeugd werken die meer uit zichzelf willen halen en zich willen blijven ontwikkelen. Voor mensen die hun talenten en vaardigheden maximaal willen ontplooien.

Hoelang duurt coaching?
Gemiddeld bestaat een volledig coachingstraject uit acht gesprekken. Een coachingstraject duurt maximaal een vier maanden. Doel is om de juiste handvatten mee te geven zodat iedere participant nieuwe patronen kan leren te gebruiken.

Training
Wij verzorgen persoonlijke en incompany trainingen voor professionals die met jeugd werken. Onze trainingen zijn gericht op het versterken van relaties en zelfvertrouwen. Wij maken aan de hand van de vraag een offerte op maat waarin de behoefte van de trainees voorop staat.

© Copyright - Stichting Be OK